Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och slå pastan i en ugnsform. Vispa ihop matlagningsgrädde, lättmjölk och chilisås och slå det över pastan
Blanda havregryn och mjölk och låt svälla i 10 minuter. Skala och finhacka löken. Blanda färs, lök, ägg, salt, svartpeppar och chiliblandning med havregrynen
Servera köttfärsen varm och låt var och en göra sin egen tacos toppad med valfria tillbehör. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 147 1 pkt tacoskal eller tortillabröd. 1 burk tacosås (styrka efter smak)
Då blev det mycket mexikanskt och många majstortillas och tacos. I Mexiko och USA så gör man majstortillas och tacoskal av endast majsmjöl som är nixtamiliserat som det heter
Var det någon som åt tacos igår som fredagsmiddag. Älskar de flesta olika sorters tacos men speciellt tacos i ugn eftersom det blir så gott med den knapriga tacotubsen och den smälta osten tillsammans med allt det andra och sen öser man på gräddfil och tacosås =)
Jag hade till och med kunnat bli sugen på tacos om det hade varit önskemålet (vilket jag har förstått att många äter på just fredagarna), men det var makaroner och köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.