Baharat är en krydda man ofta stöter på i recept från mellanöstern. Kryddan används ofta för att smaksätta kött som lamm, kyckling och nöt, men även till fisk och i soppor används baharat
Snart fredag igen och då kanske det är dags för tacos. Jag köper nästan aldrig färdig tacokrydda utan gör för det mesta min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
Fredag och allt, då är det väl många av er som ska äta tacos kan jag tänka mig. Jag köper aldrig färdig tacokrydda utan gör alltid min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
Vi äter ofta Tacos och jag brukar göra en stor satts. Gör din egen Taco krydda. Att göra sin egen kryddblandning är både godare och nyttigare och framför allt blir det billigare
Sist körde vi en vegetarisk variant som blev nästan lika uppskattad som den klassiska med köttfärs. Fräs lök och vitlök tillsammans med kryddorna, ha sedan i champinjonerna och fräs med
Lite goda och nyttiga snacks är ett måste till fredagsfilmen. Satsa på bättre alternativ i skålen. Här kommer ett recept på sötpotatischips som du fixar på bokstavligt fem minuter
Det här receptet har funnits med mig i tio år och funkar än. Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig
För mormor, uppvuxen i en liten stuga på fjället med alla sina syskon, var det en fråga om överlevnad att kunna ta vara på allt naturen bjuder och farmor tyckte helt enkelt om att laga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.