Tacos på tre vis
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Syrad rödkål 200 gram rödkål , strimlad 2 msk äppelcidervinäger , går även bra med vitvinsvinäger 1 msk socker 1 nypa(or) salt Grillen 350 gram Flankstek 350 gram laxfilé(er) , med eller utan skinn 2 st avocado 1 skvätt olja 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) peppar Pico de gallo 1 paket körsbärstomater 0,5 st silverlök 1 st jalapeño 0,5 kruka(or) koriander 0,5 st lime , juice och zest 1 nypa(or) salt Smältostsås 1 msk smör 1 msk mjöl 1,25 dl mjölk 1,5 dl Västerbottensost , riven 0,25 st jalapeño 0,25 st röd chilipeppar 0,5 st vitlök 1 msk tomatpuré 1 st salladslök Tillbehör 8 st tortillabröd , köpta 2 dl Västerbottensost , riven Valfritt: egna majstortillabröd 3,3 dl vetemjöl 1 dl majsmjöl 50 gram smör 0,5 tsk salt 1 dl vatten Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.