Blanda röran med köttfärsen. Smörj en sockerkaksform med löstagbar kant. Avsluta med bröd och riven ost. Stek köttfärsen och löken och blanda i tacokryddpåsen
Ingredienser Portioner. 4 ca 500 g nötfärs 1 msk olja 1 påse tacokrydda (à 40 g) 2 dl vatten 340 g majskorn 600 g Chunky Salsa 320 g tortillabröd 100 g riven ost Sallad 1/2 isbergssallad 1 msk vitvinsvinäger 1 msk olja salt och peppar Till servering 1/2 gurka 1 1/2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Idén medtacotårta är gammal, men jag har upptäckt den först nu. Man tar helt enkelt klassiska tacotillbehör och varvar med mjuka tacoskal så att det byggs på varandra till en tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.