Tahitivaniljglass i chokladtulipe
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vaniljglass
  • 2 gelatinblad (4 g)
  • 1-2 vaniljstänger, delade och urskrapade
  • 500 g mjölk
  • 500 g vispgrädde
  • 50 g ljus svensk honung eller stärkelsesirap (glukos)
  • 240 g äggula
  • 250 g strösocker
  • Chokladtulipe
  • 75 g osaltat smör
  • 75 g äggvita
  • 60 g florsocker
  • 15 g äkta vaniljsocker
  • 50 g vetemjöl
  • 25 g kakaopulver (helst Valrhona)
  • ett par droppar bittermandelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.