Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i
Låt degen vila medans du fortsätter med kycklingen. Strö över lite tandooricurry över den uppskurna kycklingen, vänd runt kycklingen så att alla sidor blir täckta med kryddan
Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på en gryta som vi snodde ihop häromdagen. Ekologiska Råvaror som vanligt och kryddat med Ekologiska Kryddor från Kryddtorget
Smaka av med salt. Skölj 2 tetrapak med gröna linser och låt rinna av, häll det i stekpannan efter kycklingen fått lite yta. Hacka 2 gula lökar, 400 g morötter i tunna stavar och häll i tillsammans med 4 msk ajvar och 2 rågade msk med mango chutney
Skölj linserna och lägg dem i en skål med vatten. halloumiosten ger biffarna ett väldigt bra tuggmotstånd något som annars kan vara lite svårt att få till med vegetariska linsbiffar
Det är bara att lägga upp lite fräscha grönsaker på tallriken (eller i matlådan), komplettera med de marinerade baljväxterna och vips så har man en god och nyttig måltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.