Att använda tandooripaste och youghurt till att marinera lax är supergott. Till detta en smaskig, men stark chutney på gurka, mango, lök och chiliINGREDIENSER4 personer100 g youghurt2 klyftor krossad vitlök1 msk tandooripasta1/2 citron pressad1 tsk färsk
skala och finhacka rödlöken och häll i den med. Recept. Camilla Mellquist. ons, 2013-07-10 18. 29. 5min. (0). Blanda creme fraishe och majonäs och rör ihop
Gnid in laxfilén med salt och muscovadorörsocker. Blanda den med yoghurt, majonnäs och hackad dill. Smaka av med finrivet citronskal och nymald svartpeppar
Men med en bit folie, en gaslåga och en grill kommer man väldigt långt. Befinner mig sista dagen någonstans i Norrland med lingonris och höga träd så långt ögat når men med bottenhavet fyllt av Öring
Servera fiskpinnarna med potatismos, gurksås och sallad. Vänd fisken först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Servera med t ex gröna bönor, rårivna morötter och citrfonklyftor. 4) Fördela potatisen på en ugnsplåt och ringla över rapsolja, krydda med salt och peppar. 7) Lägg fiskbitarna på en skärbräda och dela dem på längden med en kniv. 8) Krydda fiskbitarna med salt och svartpeppar. 15) Stek fiskarna på medelvärme ca 3 minuter på var sida. 17) Servera nystekt fisk med den goda såsen, klyftpotatis och grönsake 4 portioner
Idag kommer vi att smita iväg och handla lite drycker i Danmark och under tiden vi gör det kanske jag får fresta med lite god mat som är perfekt att servera som sommarbuffé – Ytterfilé med en kall gurksås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.