Tapas
Roberts Kök -
Roberts Kök -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1. UGNSGRATINERAD GETOST:
  • 4 st skivor chévre, 2cm tjocka skivor
  • 1 msk honung
  • 2 msk solrosfrön
  • salt
  • 2. VITLÖKSFRÄSTA CHAMPINJONER:
  • 125 g champinjoner, delade om de är stora
  • olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta, tunt skivad
  • 1 näve persilja, grovt hackad
  • 0.5 citron, saften
  • salt
  • peppar
  • 3. CHILIRÄKOR:
  • 250 g räkor med skal, färdigkokta
  • 1 dl ajvar relish, stark
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk sambal oelek
  • salt
  • peppar
  • 4. BÖNSALLAD:
  • 0.5 burk svarta bönor, sköljda
  • 1 st vitlöksklyfta, tunt skivad
  • 1 näve ruccola
  • 1 näve persilja, grovt hackad
  • 0.5 citron, saften
  • salt
  • peppar
  • parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.