Jag hakar på trenden med Throwback Thursday och puschar lite för världens godaste gulaschgryta. Så här ihösttiderfullkomligt avgudar jag långkoken som kan stå och puttra hela söndagseftermiddagen och som man sedan får avnjuta i mysmörkret
en himla god sill. Alla sillar som lagts ini det här huset har ju inteblivit bra. Och allt mer konservativ har jag blivit med åren gällande val av inläggning
Bloggen har ju funnitsi typ elva år och litetill. Det finns ju hur mycket som helst att damma av iarkivet men jag har intekommit på något bra sätt att återanvända recepten
Rör ner örter, vitlök och chili. Smaka av med salt, peppar och honung vid behov. 1 apelsin. 1/2 msk hackad koriander. 1 tsk finhackadchili. 1 klyfta vitlök, pressad. Blanda osten med rivet skal från apelsinen och 2 msk pressad apelsinsaft. 1 apelsin
En himla bra kesoröra som passar till allt möjligt. På mackor, i pastan, med småplock osv. Smidigt med en stor batch tycker jag – så att det räcker hela helgen
Kyligavitavinter dagar när det vineri väggarna och blåsten där ute ser till att vår fyrbenta vän drar insin nos snabbt och väljer att vända om ini värmen
Vintertid kan vaniljkräm+mosad banan som fyllning och geléhallon som garnering vara ett alternativ. Just idag är det födelsedag ifamiljen och traditionell jordgubbstårta står på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.