Tyvärrär det så, att det ser väldans nyttigt ut och till exempel yoghurtdoppat naturgodis låter hur hälsosamt som helst, men läser man på innehållsförteckning så har de i regel inte varit i närheten av någon yoghurt utan är gjord på saker vi helst ska undvika
är bara för att visa hur stökigt det blir när man fjällar av. Vitsen med att fjälla av laxen är att bevara skinnet som är fantastiskt gott, det sitter massor av smak i skinnet och det blir extra gott när det steks krispigt
)Än har vi grillsäsong, och här grillar vi för fullt. De åt vi sen med vanlig grisinnerfilé som jag köpt okryddad och marinerat i olivolja, soyasås, svartpeppar, vitlök, rosmarin och timjan
Men å andra sidan jobbar vi heltid båda två en hel månad till. Men häromdagen åt vi en gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish
Är det konstigt att så många får cancer till exempel. Idag finns ju ett större utbud av råvaror ännågonsin förr och ändåanvänder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.