Teddy Bear Cake
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 270 g vetemjöl
  • 75 g kakao
  • 1,5 tsk bikarbonat
  • 3/4 tsk salt
  • 170 g osaltat smör
  • 435 g socker
  • 0,5 tsk vaniljsocker
  • 3 stora ägg
  • 350 g standardmjölk, rumstemp.
  • dekorationer: chokladfudgefrosting, marshmallowfondant
  • Fördela
  • smeten i formen. Grädda på lägsta falsen i ugnen i cirka 50-60 minuter
  • Låt svalna
  • i formen i 15 minuter, stjälp upp tårtbotten och låt svalna helt.
  • cocoa
  • teaspoon salt
  • 0,5 tsk vanilla
  • sugar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.