Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken ochkycklingenoch rör omLägg i det kokta risetoch stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Servera medbasmatiris, rostade cocosflingor och färsk koriander att strö ovanpå. Vi tröstar oss med våra bleka kopior, och drömmer under tiden om allt det fantastiskt goda vi åt på plats, som vi svårligen kan återskapa här hemma
Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på din asiatiska restaurang. Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart
Mestadels blir det medkyckling för min del men det går att göra på biff, fläsk räkor m. Servera ägget på det stekta risetmed en klyfta lime, koriander och prik nam pla
Signe har dans träning i afton oxå så jag väntar där just nu och passar på att skriva receptet åt er på den super goda kycklinggrytan vi laga för ett tag sen
4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 förp minimajs (à 425 g) 150 ml teriyakisås 65 g babyspenat Att ha hemma 1 tsk olja 1 1/2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.