Kanon ihop med ett gott pålägg som frukostmacka eller till mellanmål. Lägg över smeten på en bakplåtspappersklädd liten plåt och platta ut den, fukta gärna händerna med lite kallt vatten
Vi har fyllt dagarna med god mat (exempel kommer när vardagen hinner ikapp mig, jag lovar. ), vattenapportering med vovven, långpromenader, auktioner, hundutställningar… Egentligen är det kanske inte konstigt att dagarna försvinner
Det var min tur att ha fredags frukost på jobbet och förutom att jag köpte frallor, så bakade jag ett LCHF- bröd som jag fick receptet på av en jobbarkompis
Efter middagen idag som mamma lagade kände jag för att baka bröd, hittade ett vanligt brödrecept med gojibär i, men självklart när jag började leta ingredienser fanns ingen fil/yoghurt/kvarg att ha i
Förbered en plåt med ett bakplåtspapper på. Äntligen har jag efter många herrans försök, hittat ett gott och brödliknande Lchf-bröd som kallas ”The franska”
Pensla med vatten, strö flingsalt och pumpakärnor över. Experimenterade fram ett helt ok LCHF-bröd, till det hade vi smoothie gjord på mango, jordgubbar, naturell yoggi och lite mjölk
Under min första månad med den här kosten blev det mycket ägg, bacon och kvarg till frukost, som ni förstår tröttnar man ganska lätt på detta och jag tyckte det blev svårt att få fram en bra och god frukost, som man även kunde hålla sig på ett tag
Det är ett lite grövre lchf-bröd som jag tycker passar utmärkt att äta med bara lite bregott, eller med ost, eller varför inte göra det lite mer matigt och göra en äggmacka
)Det är det enda brödet jag har ätit nu denna veckan och jag har redan märkt hur magen blir plattare och hur jag vant mig av med "vanligt" onyttigt bröd, absolut ett bra alternativ till kolhydratsrikt bröd
Bara blanda med vatten och sedan in i ugnen snabbt och enkelt. Hittade detta när jag skulle köpa sukrin melis och mandelmjöl på Life och var bara tvungen att köpa det och prova det trodde dock att det skulle bli lite mer bröd men riktigt gott var det
Lägg smeten i en form med bakplåtspapper. Något som jag saknar mycket är bröd, så när jag fick ett recept av en kollega på ett LCHF-bröd var jag tvungen att testa
Men jag tycker inte det är gott med vare sig ägg eller fil på morgon. I morse försökte jag mig på ett LCHF-bröd som jag hittade grunden till på Katrin Zs blogg, men som jag modifierade en aning
Förbered en plåt med ett bakplåtspapper på. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Ta upp degen med blöta händer och forma den till en fin oval formfranska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.