Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Ett enkelt recept på en lättlagad kycklinggryta som fått sin smakinspiration från Thailand ligger på lut här i köket idag, och vi hoppas det ska komma till användning och falla er på läppen
Ett sätt att äta fisk på som jag dock gillar är hemlagade fiskbullar eller fiskkakor. Jag försöker att äta fisk två gånger i veckan och vegetariskt en gång i veckan
Servings. 4. Cook Time. 40 Min. Currykyckling med bacon, salvia och äpple. 120 Min. Entrecote med bakad blomkål, svartrötter, rödbetor, potatispuré och
Här kommer veckans fiskrecept. Denna gång med lite touch från Asien. Jag älskar sötsurt. Visst är det intressant att den smakkombinationen även finns i vår svenska husmanskost i t ex dillkött och gravlaxsås
Att laga så kallad asiatisk mat är inte min starka sida. Jag har inga som helst problem med att improvisera inom andra kök, men när jag funderar i termer av att laga exempelvis något med thailändsk inspiration så tappar jag allt mitt självförtroende i köket
I går reste vi iväg långt bort till ett av herr Mårtenssons favoritresemål, närmare bestämt till Thailand och närmare bestämt med hjälp av smarriga fiskkakor
Stek fiskkakorna i smör på medelvärme 2-3 min på varje sida. Skala och finhacka löken, fräs den i smör på medelvärme tills den är mjuk och genomskinlig
Koka nudlarna. (Jag brukar koka upp vatten i vattenkokaren, lägga nudlarna i en bunke, hälla över det kokande vattnet och vänta ca 5 min eller tills de är mjuka)
Häromdagen var det viktigt att vi kunde sätta maten på bordet snabbt när vi kom hem. Tack och lov hade jag tid att tidigare under dagen förbereda middagen
Gör så här. 1. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. 2. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Barnen älskar också dessa asiatiska fiskkakor som går att äta i bröd, med nudlar eller med ris. Inlägget Asiatiska fiskkakor dök först upp på BakingBabies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.