Jag gjorde en semivegetarisk måltid med räkor, wokgrönsaker, massa kryddor och bulgur. För mig verkar detta naturliga himalayasaltet ha mer saltsmak än vanligt svenskt bordssalt, så om du använder dig av det får du vara lite försiktigare med saltmängden
Gör gärna en stor laddning av denna och ta med i matlådan. Med ett poäng. Klicka ner currypasta, sambal oelek, soya, ingefära och saften från limen i smöret och fräs till en gosig smet
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curryoch fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra limeoch kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Riv skalet från limenoch blanda medcurryoch oljan. Servera med matyoghurt, ruccola och couscous. Pressa en halva lime över ruccolan och strö lite flingsalt över
Stek kycklingfileerna med salt och lite vitpeppar så de får lite färg och lägg ner I crockpoten. Lägg i ingefära, grön curry, pressad lime, gurkmeja, hönsbuljongtärning, salt, socker och pressa i vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.