späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade till middag igår. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen
1Blanda ingredienserna med fisksåsen. 1Mosa fisken antingen med en gaffel eller med en matberedare. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspirerat ris
– Jag gillar enkla recept med minimal insats i köket, säger kokboksförfattaren Anna Aobadia. Här är hennes supergoda recept på fisk med räkor och fetaost
Servera med osaltat Basmatiris så smakar det precis som om man är på en Kinakrog. Ännu en kinesisk maträtt som smakar himmelskt och som är ganska lätt att tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.