Fritera sedan vårrullarna (alternativt pensla med olja och tillaga i ugnen) och servera. Skala och strimla morötterna, pressa vitlöken, tärna svampen, rensa och skiva salladslöken och hacka chilin
Servera de frasiga vårrullarna med sallad och lite extra soja. Pensla med smör i kanterna. Vik in långsidorna mot färsen och rulla sedan samman till paket
Vegetariska vårrullar. Bildkälla. Stek vårrullarna enligt instruktionerna på förpackningen. nudlar. Strimla paprika, morötter och purjolök i tunna skivor
Det är alltså inte friterade kinesiska vårrullar som annars är det vanliga, utan de äts färska. Såsen är enligt mig grädden på moset och lyfter hela rätten
Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Hyvla/skär vitkålen tunt, strimla morötterna fint, hacka vitlöken och skiva purjolöken
Av alla asiatiska rätter så tror jag vårrullar tillhör min favorit. Ta loss spring rolls bladen ifrån varandra och låt dem ligga under en handduk så det inte torkar
Ansa och hacka salladslök, svamp, vitlök och selleristjälkar fint. Rulla vidare till ett paket, men pensla sista biten med uppvispat ägg som limmar ihop paketen
Det här är så himla gott och fräscht och man kan variera innehållet precis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utan mera lite olika förslag på vad man kan ha i dom
Jag har hittat flera olika recept på vårrullar på sistone. Strimla vitkålen fint och hacka vårlöken. Alla recept är olika och det verkar finnas ungefär lika många varianter på vårrullar som det finns kockar
Till biffarna serverades rösti, men de är lika gott att servera dem till ris eller nudlar. Blanda ihop färs, ägg currypaste, riven ingefära, vitlök och salt till en smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.