1 liter Kelda® Thaisoppa. 1 grillad kyckling. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
Ta bort skinn och ben på kycklingen och skär i bitar. Lägg ner kyckling och purjolök i soppan. 5 dl Kelda® Thaisoppa. 250 g grillad kyckling. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 5 dl Kelda® Thaisoppa 250 g grillad kyckling ½ purjolökar ½ krukor färsk koriander
Thaicurry medkycklingbollar och shiratakinudlar. Kycklingsoppamed bacon och sparris. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Ok, när det är sån här värme så kanske man är mer sugen på att grilla men här kommer i varje fall ett tips på en thaisoppa som är grymt god och som passar året om
ex en en soppa med Arlas färdiga thaisoppa som bas plus lite kyckling, risnudlar och purjolök. Bryn kycklingen i lite livolja, krydda med salt och svartpeppar
Lägg i kycklingen och låt fräsa med nån minut. När det är så här kallt behöver man något värmande så till middag idag blev det en härligt värmande och smakrik soppa med nybakade dimkelfrallor
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.