Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. För den är ju faktiskt snart här igen den däringa helgen eftersom veckorna envisas med att försvinna som en avlöning
En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa i mig denna ”wake me up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
The more themerrier kanske man kan säga om den här tårtan. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Förbered en plåt med ett bakplåtspapper på. Jag kallar det för ”The Franska”…. Ta upp degen med blöta händer och forma den till en fin oval formfranska
Transfer potatoes to a large rimmed baking sheet and separate them, spreading them out evenly. Meanwhile, combine olive oil, duck fat, or beef fat with rosemary, garlic, and a few grinds of black pepper in a small saucepan and heat over medium heat
Ner med choklad/smör och rom. Vik ned mjöl, ingefära och nötter med en slickepott. Häll sedan ned smeten i en ugnsform med ett riktigt insmort bakplåtspapper i botten
snacka om att ta jobbet med sig hem. )Eftersom jag hade glömt ta med fjälster (det man stoppar in korvmassan i, skinnet alltså) från jobbet så fick jag sadla stålhingsten och ge mig ut på jakt i stans affärer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.