There is a google translator to the left at the bottom of the menu. Det är en vegan brownie som är baserad på bönspad istället för ägg, och let me tell you this - det var helt AMAZING
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
I think theveganbananabread at this cafe is thebest I’ve ever tasted in my mouth for “dessert”. Well, forcing is the wrong word, you never have to force him to eat haha
The brownies will look a little underdone when they come out, but that’s okay. Refrigerate – they start to firm up after a few hours and are nice and cut-able by the next day, and the taste is much better the next day as well
Once you've run our of space or rice paper- whichever comes first- using dry pastry brush (do not using the one you used for water- it will dilute the marinade) and brush the marinade onto one side of the now fused rice paper strip, and lay marinade side down onto the baking pan
Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
Chokladkakan jag skapade är vegansk och innehåller chiaägg för att binda ihop allt. Kanske serverad med lite grädde (för veganskt gör gärna med nötter eller kokosgrädde som bas)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.