Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Gurra Gurra Creek Shiraz 2008 (nr 6302) 85 krDet där med onsdagspasta är verkligen ett trevlig inslag såhär mitt i veckan. Färsk pasta med pomamore4 personer150 gr Pomamore Basilika och Parmesan2 pkt á 250 gr Färsk pasta med spenat och parmesan100 gr färskost med vitlök och örter (Cantadou)25 gr grovt riven parmesanost2 pkt strimlad bacon1 kruka färsk basilikasalt och pepparGör så här. Gurra Gurra Creek Shiraz 2008 (nr 6302)
Koka riset enligt anvisning och blanda med köttfärs, ägg, kokspad, salt och svartpeppar. Jag tillagar dock rätten väldigt sällan nu för tiden, kanske för att jag är 31 och inte 72, men i dag blev det av. Ugnen på 200 grader. 0,5 dl ris som du kokar enligt anvisningarna (kan utelämnas, men jag tycker det blir gott). 1-2 msk sirap. Koka i lättsaltat vatten i cirka 5-6 minuter tillsammans med löken som du skurit i bitar. Det tar cirka 40-45 minuter innan kålpuddingen är klar. Ugnen på 200 grader. 0,5 dl ris som du kokar enligt anvisningarna (kan utelämnas, men jag tycker det blir gott). 1-2 msk sirap
Today isthe day. Vispa äggen pösiga. Gissa. Det här är för ca 4-5 portioner. Jämför man storleksmässigt med en vanlig smörgåstårta så skulle jag tippa på att det ser ut som 2-3 portionen, men som alltid med dessa bröd så är dom så mycket mer kompakta och mättar bättre, snabbare och längre. 4-5 portioner. 4 dl mandelmjöl. 2 tsk salt. 2 dl creme fraiche. 1/2 paket fryst dill. 200 gram crabsticks. 200 gram räkor. 1/2 gurka. 1/2 citron. Börja med att skära bort skalkarna på brödet för att sen dela brödet på längden så du får ut 3 skivor. Ta ca 1/2 dl av den röran i en skål för sig. 4-5 portioner. 4 dl mandelmjöl. 2 tsk salt. 2 dl creme fraiche. 1/2 paket fryst dill. 200 gram crabsticks. 200 gram räkor. 1/2 gurka 4 kokta ägg. 1/2 citron. Börja med att skära bort skalkarna på brödet för att sen dela brödet på längden så du får ut 3 skivor Blanda creme fraichen och majonnäsen. Ta ca 1/2 dl av den röran i en skål för sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.