Jag är en sucker för grillade hamburgare och är på en secret quest efter the ultimate one. Har testat det mesta av Malmös utbud – och visst finns det några guldkorn, men det finns INGET som slår en hemmagrillad burgare
Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet. Grilla kycklingen först direkt över kolen, så att en stekyta bildas
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Lägg på grillgallret och laxfilén med skinnsidan nedåt, en bit bort från glödbädden. Till grillen. Barbecuegrilla laxen i 35-45 min, 125-135 gradig värme
Pensla grönsakerna med olivolja och grilla dem så att de får fin färg och blir mjuka, salta. Grilla pancettan 6-7 minuter, vänd ofta eftersom fettet droppar ner och det lätt börjar brinna. Grilla halloumin till fin färg och grilla salsiccian runt om i ca 12-15 minuter
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknad i planerna
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.