Servera med naan- eller pitabröd. Blanda currypasta med oljan i en stor plastpåse. kycklinglårfilé. Lägg över kycklingen på ett ugnssäkert fat och tillaga i mitten av ugnen, ca 30 minuter
Häll i kycklingen tillsammans med marinaden. Dela kycklingfiléerna i bitar, blanda allt till marinaden och låt bitarna ligga i marinaden i kylen över natten
4 2 gula lökar ca 600 g minutfiléer av kyckling 3 msk olja salt svartpeppar 350 g tikkamasala sås 3 dl gröna ärter 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 spetskålshuvud (à ca 400 g) 1/2 lime Till servering naanbröd ris (gärna saffransris) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Serveras med ris, gärna raita sås och naan bröd. Värm oljan i en stekpanna eller wook och fräs ihop tomater, vitlökspulver och ingefära cirka fem minuter
Serveras med ris eller naanbröd. Kycklingtikkamasala är en indisk-inspirerad gryta där chicken tikka kombinerats medmasalasås, för att anpassas för västerländska smakpreferenser
Servera med limeklyftor, ris och en sallad gjord på tomater, gurka, rödlök, salt, svartpeppar, några droppar lime- eller citronsaft och färska korianderblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.