Dessa små godingar passar utmärkt som drinktilltugg eller bara till en grymt härlig fredagskväll. Såhär i början på året tänkte jag att vi skulle dra till med ett enkelt, snabblagat och otroligt gott recept
Smält fettet, rör ner mjöl och späd med mjölk och grädde. Tillsätt ansjovisspad, gulor och bakpulver. Vispa vitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten
Ingredienser Portioner. 10 bitar Botten 200 g kavring 75 g smält smör (eller margarin) Fyllning 200 g cream cheese 250 g kvarg (10%) 3 msk färskriven pepparrot 300 g skalade hackade räkor 150 g hackade kräftstjärtar 1/2 dl finklippt dill 1/2 tsk salt 1 krm peppar Dekoration 50 g stenbitsrom dillvippa ev några räkor eller kräftstjärtar Lägg till i inköpslistan
Klicka ut röran på chipsen och lägg lite riven ost ovanpå varje chips. 11 påse nachochips. 1½ burk salsa, valfri styrka 1 fp philadelphiaost Ca 3 dl riven ost 1 påse nachochipsRör ihop salsa och philadelphiaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.