Het kycklinggryta med färsk pasta Marinad1 chilifrukt, urkärnad och finhackad 0,5 limefrukt, pressad 2 klyfta vitlök, skalade och pressad 1 tsk färsk ingefära, skalad och riven 1 msk rapsolja 1 kg kycklingfilé, skuren i mindre bitar www.koket.se
Kyckling i rosépepparsås med svartpepparrostade morötter Stek kycklinglårfilén på hög värme i matolja i en vid panna med skinnsidan ner tills kycklingen är gyllenbrun www.koket.se
Krispig kycklingschnitzel med vispat örtsmör och pommes Kyckling2 kycklingfiléer 1 ägg 2 dl pankoströbröd 2 dl parmesanost, riven salt svartpeppar, nymalen neutral olja, att steka i www.koket.se
Vitlöksstekt kycklingbröst Ingredienser Portioner. 8 1200 g kycklingbröstfilé 3 msk olivolja 2 rivna vitlöksklyftor 2 tsk salt 1 tsk grovmalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Kycklinggryta med dijon, grädde och dragon 500 g kycklinglårfilé 50 g smör 350 g purjolök 2 gula lökar 2 dl syltlök 1 msk torkad dragon 4 msk dijonsenap 4 dl kycklingbuljong, utspädd 4 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon, bladen, grovt hackade 1 fänkål 2 msk olivolja 1 citron, finrivet skal saft 100 g färsk spenat salt www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.