(Beror lite på spaghettins koktid). Bryt i spaghettin och rör om några gånger under 5-6 minuter. Bryn färsen i lite smör i en traktörpanna eller vid kastrull med lock
4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 250 g champinjoner 1 kokta kikärter (à 380 g) 2 msk olja 1 msk tomatpuré 1 grönsaksbuljongtärning 1 burk körsbärstomater (à 400 g) 7 dl vatten 3 dl visp- eller matlagningsgrädde 1 msk torkad basilika 1/2 msk torkad timjan 1 tsk chiliflakes 1 1/2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 300 g spaghetti Till servering riven parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
300 g spaghetti. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkade tomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven
Låt spaghettin koka i spadet tills den är “al dente”. 400 g spaghetti. 1 kg vongolemusslor (eller hjärtmusslor). 400 g spaghetti 1 kg vongolemusslor (eller hjärtmusslor) vatten salt 2 msk vatten 4 msk vitt vin 4 msk olivolja 2 klyftor vitlök, lätt krossade 8 stjälkar bladpersilja 1 msk smör havssalt svartpeppar 1,5 msk bladpersilja, hackad bladpersilja, att garnera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.