Ett tipspå en rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. Det finns massor av tipspå nätet men man måste nog prova sig fram för att hitta det sättet som passar bäst för en själv
Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Kycklingwok med jordnötssmör och grönsaker. salt, peppar och curry samt lite agave. Börja med att steka upp kyckling och vitlök i lite sesamolja, krydda med kryddorna och lägg i sesamfrö och grönsakerna (låt grönsakerna tina innan)
Inlägget Pepparkakssmoothie ochtipspå mer ”raw” julgodis. Häll på mandeldrycken och mixa tills slät, servera med lite hackade mandlar och tranbär på toppen
Läs alla KOCKENS TIPS. Halstrad kummel, variation på kål, blomkålsskum och kantareller. Nu så här i hösttider när mörkret börjar komma och det blir kallare, det är då dom där roliga höst- och vintergrönsakerna börjar titta fram
Plättarna är färdiga att vändas när det blir bubblor på toppen. Mixa ägg, vatten, havregryn och fiberhusk till en jämn smet, tillsätt sedan kanel och bakpulver
Träningsglädje. Tack för tips. Det går att göra vegansk mascarpone på silkestofu och kokosmjölk. alltså, ofta när du lägger upp recept på kanderade nötter säger jag att jag måste testa receptet (men så gör jag det inte)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.