I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän. Sallad med granatäpple och parmesan 1 huvud rosésallat 1 påse ruccola 1 dl rostade valnötter 1 granatäpple Parmesanost 3msk Ol. 1 påse ruccola
Lägg upp potatisen, kantarellerna och resten av grönsakerna så att allt blandas fint. Här kommer några tipspå vad man kan servera till dessa röda rackare
Andra grönsaker, skinka, bacon, korv. -) Om du köper kyld smördeg i ett enda större ark, dela upp i lagom stora fyrkanter som är tillräckligt stora för att gå upp lite över kanten på de formar du använder
Mitt tips är (fast nästan godare att äta bara dessa som tilltugg innan) fefferonis fyllda med grönmögelost och sen lindar man bacon runt och fäster med en tandpetare
Denna linsröran passade så bra till den fräscha kycklingsallad som blev gårdagens middag. Linserna går fort att koka och fungerar fint som ersättning istället för kött i en sallad eller till ris, pasta eller couscous
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den och daimhacket i chokladsmeten
LIte tipspå såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. TomatchutneyTips. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Toppa med resten av osten, bacon och grön lök. Här kommer fler tips som passar till grillat. Ibland snöar man ju in på det här med tillbehör, åtminstone jag
Kör till en slät puré. Koka upp soppan på nytt. Bjud smördegsstänger till. Tillsätt vatten och koka sparrisen mjuk ca 10-15 minuter. Tillsätt grädde (men spara ca 1 dl) och smulade buljongtärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.