Under nästa vecka kommer ett inlägg där vi tipsar om olika former av intervallträning. Här kommer några tips som kan vara bra att tänka på när man vill maximera sin fettförbränning
Skär rabarbern och jordgubbarna i skivor. Alla tidigare Kockens Tips. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Ni som har varit med ett tag här på bloggen vet kanske att jag emellanåt tipsar om sidosallader. Jag försöker förmå mig att öppna en bok som inte är tjock i sig, men innehållet är desto tyngre, så istället för det har jag ägnat mig åt att städa, besöka frissan och njuta av solen och denna vackra marsdag
Vad sägs om ett lent och krämigt pålägg med smak av mango och chili att bre på de nybakta frökexen. Ett ekologiskt pålägg gjort på rostade solroskärnor som även passar utmärkt som dippås till rotfruktschipsen eller grönsaksstavarna
recept och tips från en hemmabagare går att köpa på Adlibris . Ett stort plus är att man kan gå in på bloggen och se filmer eller få tips om det finns saker som man inte förstår i boken
lite agavesirap. Blanda med 200 g avrunnen surkål (utan enbär). Surkål är gott att servera som det är till maten, men så kan man piffa till den lite genom att ha i äpple och lök
Traditionell Knäck med massa tips. Jag har ju haft bloggen i många år och julgodis bakar man ju varenda år och eftersom jag älskar att prova nya saker hela tiden så har jag därför samlat på mig massvis av julrecept här i bloggen
Det här är en av mina bättre sockerkakor gott folk. Den är supersaftig och supergod, och ingen av alla dem som smakat den har kunnat ana att den är glutenfri
Augusti är ju kräftkalsens månad, festerna avlöser varandra. 1½ dl Jyttemjöl original1½ dl bovetemjöl2 tsk fiberhusk125 g LF eller vanligt smör, alternativt mjölkfritt margarin½ dl yoghurt - vanlig, LF, eller gjord på soja1 ask kräftstjärtar1 stor knippa dill150 g grovriven, riktigt lagrad ost - Prästost, Grevé eller Herrgård1 tsk dillfrön - ev lätt rostade3 ägg2½ dl grädde eller gräddmjölk - eller alternativgrädde av ris eller sojasalt, vitpepparBlanda mjölsorterna och fiberhusk, och kör sedan snabbt ihop degen i matberedare. 2½ dl grädde eller gräddmjölk - eller alternativgrädde av ris eller sojasalt, vitpeppar
Rabarber i botten och lite skivade jordgubbar vid sidan av CB. Sicken stavning på denna läckerhet. Denna CB med rabarber har M gjort förut så det blev en favorit i repris denna midsommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.