Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Rostbiff & pepparrots rullar 1 pkt skivad rostbiff ca 200gr1 pkt philadelphiaost med pepparrotssmakNågra nävar ruccola3 tunnbröd Gör såhär Bre på rikligt med philadelphiaost. 3 tunnbröd G
Så här kommer ett helgtips. 30 idag så inte hunnit så mycket annat. Jobbar 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. 3-4 vitlöksklyftor. 20x30 cm. 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. 3-4 vitlöksklyftor Pommes friteskrydda. 30 cm Dela körsbärstomater och lägg dem i formen
Blanda ihop alla ingredienser i en mixer och låt stå en timme i kylen för att mogna. LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. Suget för att gå in på gymmet och köra ett stenhårt pass bara växer för varje dag jag inte kan träna, så jag hoppas jag blir frisk snart
Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista. 3 dl grekisk yoghurt. 6 passionsfrukter + 3 till servering. 3. 3 gelatinblad. 3. 3 äggvitor . 3 äggulor . 3. Grädda i 30 minuter. 3. 250 g kakor med choklad t ex Maryland Cookies. 3. Vid servering låt tårtan stå i kylskåp ca 20-30 minuter så den blir krämig och god. 3 ägg . Formen på bilden är ca 18 x 25 cm. 3. 3 msk florsocker. Rör ner 1/3 av grädden i chokladen och vispa med elvisp. 3 dl grädde. 3 dl grekisk yoghurt. 6 passionsfrukter + 3 till servering. 3 gelatinblad 1 vaniljstång (alt 1 tsk vaniljsocker). 3 äggvitor. 3 äggulor. 3 ägg. 3 msk florsocker. 3 dl grädde
Smula sönder kexen i matberedare. Bred över gräddblandningen på digestivekexsmulet. 3 msk florsocker. Rör ner 1/3 av grädden i chokladen och vispa med elvisp. 3 dl grädde. 3/4 dl sirap. 3/4 dl farinsocker. 100 g marabou , grovhackad, tex salta mandlar. 3. 3 dl vetemjöl. Gör degen i en matberedare och lägg i platsfolie för att vila i kylskåp i minst 30 minuter. 3. 160 g digestivekex. 200 g digestivekex. 3 dl grädde. 3 tsk vaniljsocker. 3 dl jordgubbskräm, Ekströms extra prima. 3 msk florsocker. 3 dl grädde. 3/4 dl sirap. 3/4 dl farinsocker. 3 dl vetemjöl. 160 g digestivekex. 200 g digestivekex. 3 dl grädde. 3 tsk vaniljsocker. 3 dl jordgubbskräm, Ekströms extra prima
Det blir helt klart något med choklad, men kan inte riktigt bestämma mig för exakt vad. Jag får återkomma till vår efterrätt, nu ska jag tipsa om två supergoda efterrätter som är enkla att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.