Hej på er allihop. Nu är jag hemma igen efter en helt underbar tripp till Italien. Jag måste erkänna att det inte kändes helt kul att komma hem till alla snödrivor som ligger kvar här hemma
Ibland undrar jag hur mycket tid jag hade lagt på matlagningen om jag inte haft min stora familj. Inte mindre tid än jag gör, i varje fall - den saken är säker
Ibland blir det så att jag dör en smula när jag bakar. Det kan vara en smet som blir så där perfekt som man föreställt sig, spelar då egentligen ingen roll om slutresultatet blir det bästa
Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det passar väl ganska bra in om detta inlägg. För nu ska jag jag lägga upp den maten vi åt i fredags kväll
Om man tycker det är för jobbigt å baka vaniljhjärtan till imorgon. Eller är för snål för å köpa -. tja då kan man slänga ihop några vaniljsnittar istället
Glad helg. Hoppas att ni har det riktigt bra blåsten till trots. För sjutton vad det blåser här uppe. Har ni någonsin fått känslan av att en dag går till spillo
Sedan jag var på korvevenemanget på Smaklust har jag varit vansinnigt sugen på att göra korv. Och så köpte jag boken Charcuterie och vill testa ungefär alla recept som finns i den, så gårdagen ägnades självklart åt korvtillverkning med recept från ovan nämnda bok
Innan jag tar itu med dagens bestyr, eller snarare fortsätter med dem, så ska jag få ner och in denna underbara tårta på bloggen så fler kan njuta av den
Underbara höst med sina färger och svala luft. Men också för alla dessa underbara grönsaker. Förutom att jag snöat in fullständigt på soppor i höst så har även diverse olika sorters pajer blivit testade i köket
En god och enkel frosting med cream cheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor
Farligt, farligt, men härligt, härligt. Eftersom hittarecept. se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.