Ingredienserna - dock skippade jag basilikan och ägget. Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk ochfokuserade först på att hitta själva bläckfisken
Tänkte göra kardemummamuffins, imorgon är det ju Fettisdagen. Hej och hå alla glada. Vill börja med att tacka för fina kommentareroch mail som trillar in och undrar vart jag håller hus
Tacka vet jag de senaste dagarnas vårvinterväder, med plusgrader, soloch regn. Och med några somriga muffins framdukade till kaffet, då tror man närapå att herr vinter gått i idé för gott
Jag har precis bakat en laddning med kardemummamuffinsoch det är ju sååå gott. Tror att jag lagt upp receptet förut men här kommer det igen för säkerhets skull
Jag är inne i nån kardemummaperiod just nu. De är min absolutafavoritkrydda. Såklart används hel kardemumma sommortlas - då får man en helt annan ochgod smak än om man kör på färdigmalen
Vispa ägg ochsocker tills det blir ljust och pösigt. Smält smöret och tillsätt mjölken. Blanda vetemjöl, bakpulver och kardemumma och rör ned det i smeten
Det är ju så gott med ugnspannkaka. Men här pratar vi risky business när man glatt meddelar tjejerna plus en lika matkräsen kompis på besök att det blir ugnspannkaka
Det är ovanligt numera, så ovanligt att det måste firas med ett blogginlägg. Annars äts det mest hämtmat eller färdigmat från frysdisken hososs nu för tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.