Helt ok smak lyder min dom. I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. Eller sedvanlig och sedvanlig. Vi kör ju fredagstacos också, och fredagspasta och fredagshamburgare
Kavla ut degen till två stora runda pizzaformar eller på en plåt. Strö över kryddor. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i 15-20 minuter. 1 burk (ca 600-800g) ananas
Att grilla korv och kolbulle blir ju lite tråkigt i längden och fantasin är inte alltid på topp. Lägg på tomatsås och valfri fyllning, jag finhackade skinka och knaperstekte bacon som jag hade på tillsammans med färska finhackade tomater
Under tiden kokar du ihop tomatsåsen och förbereder toppingen. Lägg på tomatsåsen och toppingen. Självklart kan du variera topping beroende vad du själv gillar
Tillsätt färskost, torra ingredienser och den rivna osten. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
~ Tomatpure+vatten+kryddor (0 propoints)~ 40g Salami (4 propoints). ~ 4 st hackade pepperonis ( 0 propoints)Sedan gräddar du pizzan i 200 grader tills den fått fin färg, i min ugn tog de ca 13 minuter
Blanda de torra ingredienserna vid sidan och rör ner i äggsmeten. Men det här receptet är ett höjdar-recept faktiskt och blir väldigt snarlikt ”vanlig” botten
Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana. Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper
När degen känns smidig formar du en stor bulle av den. Bred ut tomatsåsen i ett jämnt lager över pizzan, Fördela resten av fyllningen över pizzan och grädda i 225* ugn i 15 min. 2 dl färdig god tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.