ToastSkagen. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt
12 msk Färsk dill. 11/2 msk Pressad citronsaft. 11 msk Majonnäs. 11 msk Crème fraiche. 14 st Skivor surdegsbröd. 11 msk Smör. 14 st Skivor citron. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Stek brödskivorna i smör tills de är frasiga. 1Läggtoastskagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Så här gör jag min ToastSkagen. Klart minus är skagenröran som är gjord på räkor i saltlake. Har du ätit en supergod ToastSkagen på restaurang, såfall vilken
Toastskagen en riktigt klassiker. Servera lite grönsaker vid sidan av toasten. 4 st toastbröd. 1 dl creme fraiche. 1 tsk citronsaft. 4 st toastbröd. 1 dl creme fraiche. 1 tsk citronsaft
Svaret bara måste bli en ToastSkagen. 1 dl majonäs. 1/2 dl gräddfil. 1/2 finhackad rödlök. 1/2 dl rom (stenbit eller om budget tillåter löjrom). 1 citron (saften fån halva samt resten till servering). 1/2 dl hackad dill. 1 dl majonäs. 1/2 dl gräddfil. 1/2 finhackad rödlök. 1/2 dl rom (stenbit eller om budget tillåter löjrom). 1 citron (saften fån halva samt resten till servering). 1/2 dl hackad dill
Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toast med ost och skinka, det blev populärt. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Bland annat en av de kanske godaste toastskagen jag ätit (malligt jag vet men den var så god. 1 påse frysta räkor utan skal, icas egna märke. 1/2 burk mixcaviar. 1/2 medelstor finhackad rödlök. c 1 msk finriven pepparot. Förrätt, Fisk och skaldjur 1 påse frysta räkor utan skal, icas egna märke. 1/2 burk mixcaviar. 1/2 medelstor finhackad rödlök. c 1 msk finriven pepparot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.