Toppa medlöjrom. Garnera med sallat, citron, dill och tomat. Fördela kräftmajonnäsen på brödbitarna. 180 g löjrom. 14 skivor vitt bröd 4 msk majonnäs 400 g kräftstjärtar salt och malen vitpeppar smör att steka i 80 g löjrom 1 tsk finhackad dill
Det godaste är att steka dem näst intill lite brända i smör, salt och toppa med någon färsk ört, tex gräslök eller persilja och äta på vetesurdegsbröd, sk Levain
Lägg därefter på en klick löjrom och toppa med en citronskiva och lite dill. Stek lite bröd i smör i en halvvarm stekpanna, ett par minuter på varje sida tills om har blivit knapriga
Börja med att smöra båda skivorna med vit formfranska. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
Lägg röran på brödet och garnera med ytterligare lite gräslök, rödlök, citron och rom. Â I helgen lyxade vi till det medtoastskagen till förrätt och gissa om det inte smakade Mm, Mm, Mmm, Mmmm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.