Jag tror inte jag far med osanning om jag säger att jag inte ätit det på säkert femton år. Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkokt makrill
Låt smöret kallna innan det vispas fluffigt med elvisp. Stekt makrill är något jag äter varje sommar, men idag var det nog första gången jag tillagade det själv
Servera med spenatstuvning och en citronklyfta. Fräs löken mjuk i smör tillsammans med spenaten. Blanda ner stuvningen och smaka av med salt, peppar och riven muskotnöt
Slå bönorna i en sil och skölj med kallt vatten, låt droppa av ordentligt. Servera chili con carne med kokt ris, brytbröd och eventuellt en grön sallad
En mättande och fräsch tunnbrödrullemed härlig avokado och krispigt bacon. Mosa samman avokado med salt, nymalen svartpeppar och citronsaft efter tycke och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.