Dom vill ni ju inte missa. En härligt fräsch Raspberry mint smoothie toppad med egensötadvaniljkvarg, fräskajordgubbar, pumpakärnor, kokosflingor och någrablad färsk mynta
Todayis the day. Vispa äggen pösiga. Eftersom fyllningen i sig är ganska blöt och skahjälpa brödet att bli mjukare så ville jagha det lite torrare än vanligt
Yesterday, it wasHelena from "Hemma med Helena" who treated us with a super cute DIY project for the Christmas Tree andtomorrow it'll be "Djura Bok & Pappersverkstad" that will be responsible to show you something amazing, and I'm pretty sire she will
Peel andtop & tail the carrot, then slice very thinly. rapeseed/canola). Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you havea thick marinade. Place the carrotandmarinadeintoadish, mix together so thatall of the carrot slices arecoated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be. 1 largecarrot. 1 tbsp tahini. 1 tbsp maple syrup. 5 tsp coconut aminos
Saturday morning and now I’m enjoying this. English version further down on this post. Men lördag morgon till allära och nu sitter jag och njuter avdetta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.