For today's lunch, I made this creamy dish. 0,5 dl riven parmesanost salt, svartpeppar och paprikakrydda efter egen smak och tycke. 300 g tagliatelle2 tablespoons butter500 g of chicken breast filet3 garlic cloves50 g dried tomatoes50g baby spinach2 dl cooking yoghurt1 dl cream for cooking0,5 dl of grated parmesan cheesesalt, black pepper and paprika spice to your taste and liking
Lite flexande framför spegeln, bra tryck i armarna och en härlig skål med havregrynsgröt med banan och massor med kanel som påfyllning efter passet (tillsammans med en proteinshake)
Den passade perfekt en varm dag som denna. Detoxa med juicer och smoothies är något jag på senaste tiden har varigt väldigt nyfiken på, så idag var min första dag med att detoxa och jag kommer fortsätta med det varje måndag i sexton veckor
Guacamole. Om jag har snöat in helt på mexikanskt. Ja, kanske… Haha. Men det här guacamole-receptet (se nedan) är bara för bra för att inte dela med sig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.