Steamed buns (#baobuns) with tofu, avocado and BBQ-glazed onions. Och vet du - eftersom jag använde tofu istället för fläsk, är detta dessutom veganskt
Stek därefter tofu, lök, chili och ingefära i stekpanna med en neutral olja (jag valde rapsolja) samt sesamoljan tills dess att tofun börjat få lite färg ochlöken mjuknat
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
et med sin skarpa och pikanta hetta. Här får tofun sällskap av en svart bön- ochvitlöksås som ger en lätt fermenterad och salt smak, tamarindens sötsyrliga karaktär, hoisinsåsens mustighet och den legendariska srirachachilin sätter pricken över i
skinka I en skål, lätt vispa äggen med mjölk, salt och peppar. Skinka ochlök omelett från fas I Man kan använda lök som krydda från fas I, men det går bra att göra omelett utan lök
Just nu är favoriterna picklad rödkål, brysselkål med honung och ingefära och den här salladen med brysselkål, tofuoch shiitakesvamp signerad allas vår favorit Yotam Ottolenghi
Strössla över lite strimlad salladslökoch några rosépepparkorn. Salladslök. Jag köpte således med mig en naturell tofubit hem och började scanna - vad som tycktes vara - hela internet för att hitta inspiration till vad jag kunde göra med den
Värm upp olivolja i en kastrull och stek lök, vitlökoch ingefära mjukt på låg/medel värme. Ingredienser som lime, ingefära, vitlök, currypulver, fisksås och soja tog mig direkt dit jag ville vara smakmässigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.