Skär snitt i kycklingfiléernaoch lägg i fyllningen. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken
Skär kycklingfiléerna på längden och bryn dem så det får färg i en panna. Här kommer receptet på en lättlagad kycklingrätt med smak av paprika och tomat
Skölj och ansa kycklingfiléerna. ) Det betyder inte att det smakar mindre eller sämre men den här gången tog jag i från tårna och använde fullkornspasta till kycklingen och ja
Kycklingen serverades med stekta grönsaker och en hemmagjord ketchup. Först ut blir den klassiska kycklingfilén som ju absolut inte är ny men väldigt användbar tycker jag
Skär en skåra/ficka längs med kycklingfiléernaoch peta in fyllningen. Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon
Lägg filéerna i en smord ugnsfast form, salta och peppra filéerna något. 4st kycklingfiléer. Skär ett snitt i varje kycklingfiléoch fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater & basilika. Häll över creme fraichen och ställ in formen i ugnen i 200 grader, 40 minuter (eller tills kycklingen är klar). Serveras med grönsallad och potatis 4st kycklingfiléer
Linda parmaskinka runt kycklingfiléernaoch bind ihop med steksnöre så allt håller ihop. Blanda rotsakerna på en plåt ihop med lite olja (så det inte bränner fast), peppar och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.