Jag leker som sagt med veckans matlåda och leker fram en ny smaksättare till. laga mat varje dag och sen gå med den ursäkten till jobbet eller plugget och
Och så lite tomater ochselleri på det. I skrivande stund tittar jag ut genom fönstret och ser regndropparna rinna nerför fönsterrutan, tar en klunk varm kaffe och drar koftan lite tätare om mig
Ett väldigt enkelt och gott sätt att laga grisens hemlighet. Några färska salviablad. Salt och peppar. Fräs köttet tillsammans med salviabladen i olivolja tills dom får fin färg
Lägg på salviabladoch tomater på kycklingfiléerna, och strö över ostblandningen. Dotter Josefin och svärson Anders kom över på middag, och då bjöds det på den här fyllda kycklingfilén med härliga italienska smaker
och vårlöks kompott med tomat, lika bra om inte bättre med köttfärs. lagen och svalna. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Oj, så gott och pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Tina på svag värme och krama sedan ur allt vatten. Skär fetaosten i små tärningar och hacka tomaterna. Sprid ut spenaten i pajformen och strö därefter fetaosttärningarna och de hackade tomaterna över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.