Ingredienser Portioner: 4 4 portioner torskrygg (eller alaska pollock) 900 g fast potatis 1/2 dl tapenade soltorkade tomater 2 dl lätt crème fraiche franska örter 65 g medelhavsmix Att ha hemma 2 msk olivolja 1 tsk timjan salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Toppa med riven ost. 2 Varva pastaplattor med fyllningen. 2 finrivna fiskbuljongtärning. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
potatis, pressad. Till servering potatis, pressad sallad. Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Pressa den i en potatispress och smaka upp med äggulor, smör, olja och kryddorna. Skala mandelpotatisen och koka i lättsaltat vatten tills den blir mjuk
Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Kommentarer
manuela-2
Lite spretiga smaker. Använd soltorkad tomat crème eller röd pesto ist.
Logga in eller Registrera för att kommentera.