Den här tomatsoppan är otroligt smakrik och värmer ända ner i tårna. Det är gott och passar som lunch och även kvällsmat, gärna med något slags bröd till
Späckat med vitaminer och antioxidanter. Det är förkylningstider nu - och därmed högsäsong för soppor. Gör den med eller utan vitlök - med blir den säkert ännu mer effektiv mot förkylningen
En riktig favorit hemma hos oss är sandwich och med tanke på att jag äntligen hittade ett recept på glutenfri sandwich förra året (Här) så kan hela familjen njuta av denna goding
Skulle såsen skära sig börjar du om med en äggula och vispar sedan ner den "spruckna" såsen. En hemmagjord bearnaisesås är inte alls svår att få till, bara man tar det lugnt och försiktigt
Visst, fruktsallad är ju riktigt gott, med grädde eller glass till. De här müslikakorna är faktiskt både goda och nyttiga, till och med choklad innehåller de
Jag äter ju iochförsig mycket frukt, som ju är lite sött, men det finns liksom inget som riktigt slår en god liten kaka, chokladbit eller en rykande färskbryggd espresso med mjölk (som bara luktar sådär gott som kaffe kan göra, åååå
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafelen genom dataskärmen eftersom det är så många goda smaker som leker med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Vispa smör och florsocker med en elvisp och tillsätt sedan kaffet. Smält den ljusa chokladen (det funkar bra med blockchoklad eller Marabou mjölkchoklad)
Idag ska jag och Felicia på presslunch på Vikinglines båt och prova deras barnmeny som Mikael Björklund tillsammans med några barn har satt ihop så det ser vi fram emot, hoppas att Felicia kommer att vara glad och nöjd under lunchen eller sova i sin vagn
TOMATSOPPAMED KÖTTFÄRSBIFFAR. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.