Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
TOMATSOPPAMED KÖTTFÄRSBIFFAR. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Hacka lök och stek med. Skär halloumi i stavar och stek gyllene i olja (viktigt att de får stekyta). Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Grilla/stek halloumin under tiden. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Idag fortsätter jag på temat enkelt, billigt och gott med denna krämiga tomatsoppamed pasta. Till dagens tomatsoppa valde jag att servera enkla småfrallor (se här)
Stek lök, vitlök, rotselleri, palsternacka, timjan och chili i olja på medelvärme i några minuter tills det blir glansigt och luktar gott men utan att det tar färg
Den här tomatsoppan är otroligt smakrik och värmer ända ner i tårna. Det är gott och passar som lunch och även kvällsmat, gärna med något slags bröd till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.