Den här rostade tomatsoppan har seglat upp och blivit lite av en favorit hos oss. Den är sådär härligt lantligt rustik, så förvänta er inte en slät tomatsoppa som kommer ur en kartong
Färska örter (Basilika/timjan). 1 kg tomater (av valfri sort/storlek). Sätt ugnen på 200 grader. Halvera stora tomater och snitta små och strö ut på en djup ugnsplåt med bakplåtspapper på
Idag fortsätter jag på temat enkelt, billigt och gott med denna krämiga tomatsoppa med pasta. Till dagens tomatsoppa valde jag att servera enkla småfrallor (se här)
Den här tomatsoppan är otroligt smakrik och värmer ända ner i tårna. 1 1/4 dl rött vin (eller matlagningsvin). 3/4 dl tomatpuré. 1 1/4 dl rött vin. 3/4 dl tomatpuré
Jag älskar tomatsoppa, och mina tomatsoppar blir alltid lite olika varandra, men alltid så, så gott. Gott också med kokt ägg i tomatsoppa, jag delar ägget i bitar och har i när jag har lagt upp i en skål precis före servering9)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.