Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostadpotatisoch blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Servera fläskkarrén med den rostade paprikan samt zucchinin, potatisen samt melonsalsan. Ställ gärna potatisklyftornamed lite mellanrum ochmed yttersidan nedåt
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme med portabellon och låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver ochtonfisk på burk
Det finns inget bättre än en helt vanlig grillad ryggbiff medrostadpotatisoch en bea. Ta ut ryggbiffen och låt den stå i rumstemperatur, krydda på båda sidorna med havssalt och malen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.