Skala och tärna mango och avokado. Tärna tomaterna och hacka eller skiva löken. Vänd ihop alltsammans och blanda med vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar
Jag hade några skivor färsk tonfisk som jag tänkte grilla men det kändes lite onödigt att tända grillen för att grilla i tre-fyra minuter så jag halstrade fisken i en het panna istället, det gick väldigt bra och den blev riktigt god
Skala och tärna mango och avokad. Tärna tomat och hacka lök och chili. Blanda i en skål med en halv pressad lime, olivolja, balsamvinäger, flingsalt och peppar
Olivolja, salt och peppar. Salt och peppar. Koka upp vatten med buljongtärning och saffran. Tillsätt bulgur och låt koka enligt instruktionerna på paketet
Igår kväll åt vi ingefärsmarinerad tonfisk med ris och het limesås. Innan jag stekte filéerna torkade jag av dem överflödig vätska och saltade och pepprade rejält
Jag har kommit in i vardagslunken och jag har insett att det inte alls är så självklart för de flesta att laga mat varje dag när man kommer hem från jobbet
Skölj salladen och lägg upp på ett fat. Lägg på tonfisk, skivad potatis och tomaten i bitar. Spola dem kalla och lägg på salladen tillsammans med skivad lök och äggen i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.