Det beror på att jag har haft fullt upp med att pyssla och baka till min dotters dop. Det här är ett superrecept på en billig, nyttig och god soppa som dessutom går väldigt snabbt att laga
Både bättre fär naturen och plånboken. Något som vi äter då och då är Raggmunkar och stekfläsk. Jag gör vanlig pannkaksmet och så river jag ner potatis direkt i smeten
†De fick bli en liten förrätt, med en sås av olja, citron, salt, svart- och rosépeppar. Den perfekta tonfisken som smälte i munnen, med syra från citronen och blommigheten från rosépepparen
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.