Tonfisk blev sommarens godaste fisk på grillen och fortfarande hade vi lite kvar i frysen. Lägg upp tonfisken direkt på varma tallrikar med tillbehören
Låt tonfisken rinna av. Hacka lök, vitlök och riv ingefära på grövsta. Vänd i tonfisken försiktig. Hacka paprikan och blanda i stekpannan tillsammans med löken
Precis innan serveringen vänder du ner spenatbladen i risotton och antingen vänder du också i tomaterna eller så serverar du dom som vi gjorde, som ett tillbehör till risotton ochtonfisken
Renskav ochmakaroner. Tänk att vintern är här, minusgrader och kallt fast med strålande solsken. Kanske inte så mycket mer piffigt än just makaroneroch stekt renskav som blandades ihop men åh så gott det var minns jag
Koka upp mjölken och lägg i makaronerna. Smaka av med salt och peppar. Strö persilja över makaronerna. Skala och riv moroten och blanda med vitkål och pressad citron
Servera den varma nygrillade tonfisken med den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Jag tänkte att de kanske skulle passa bra till stuvade makaroner, så jag kokade därför ihop en sats stuvade mackisar och serverade dem med de uppvärma bollarna
Jag hade några skivor färsk tonfisk som jag tänkte grilla men det kändes lite onödigt att tända grillen för att grilla i tre-fyra minuter så jag halstrade fisken i en het panna istället, det gick väldigt bra och den blev riktigt god
Pensla tonfisken med olja, stek och grilla hastigt på båda sidorna på hög värme. Helt säker på att man måste ha dyr tonfisk är jag inte, det vore nog riktigt gott med lax
Hon hade gjort egen teriyakisås och marinerat tonfisken i. Låt tonfisken tina långsamt i kylskåp. Koka glasnudlarna efter anvisning på förpackningen och spola dem med kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.