Tonfisk blev sommarens godaste fisk på grillen och fortfarande hade vi lite kvar i frysen. Lägg upp tonfisken direkt på varma tallrikar med tillbehören
Låt tonfisken rinna av. Hacka lök, vitlök och riv ingefära på grövsta. Vänd i tonfisken försiktig. Hacka paprikan och blanda i stekpannan tillsammans med löken
Precis innan serveringen vänder du ner spenatbladen i risotton och antingen vänder du också i tomaterna eller så serverar du dom som vi gjorde, som ett tillbehör till risotton ochtonfisken
Servera den varma nygrillade tonfisken med den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Jag hade några skivor färsk tonfisk som jag tänkte grilla men det kändes lite onödigt att tända grillen för att grilla i tre-fyra minuter så jag halstrade fisken i en het panna istället, det gick väldigt bra och den blev riktigt god
Pensla tonfisken med olja, stek och grilla hastigt på båda sidorna på hög värme. Helt säker på att man måste ha dyr tonfisk är jag inte, det vore nog riktigt gott med lax
Hon hade gjort egen teriyakisås och marinerat tonfisken i. Låt tonfisken tina långsamt i kylskåp. Koka glasnudlarna efter anvisning på förpackningen och spola dem med kallt vatten
Lax med salt,citronpeppar,rivet citronskal och lite rapsolja. Broccolimos. koka broccoli och häll av vattnet mixa ihop med lite crémefrachie, örtsalt och svartpeppar
Torka av tonfiskbitarnaoch hetta upp en stekpanna med smör eller olja. Stek bitarna lätt i stekpannan någon minut per sida – se till att de ej blir genomsteka, tonfisk behöver vara rå i mitten för att inte bli torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.